De producten zijn succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen. Rond hier uw bestelling af of winkel verder.
De producten zijn succesvol toegevoegd aan uw offerte. Rond hier uw offerte af of winkel verder.
Het product is succesvol toegevoegd aan uw verlanglijst. Bekijk hier uw verlanglijst of winkel verder.

Bezoek van de showroom gelieve op afspraak en bij voorkeur alleen. Voor het afhalen van goederen, kunt u terecht bij onze afhaalbalie.

Bedrukken en Borduren

Er zijn diverse mogelijkheden voor het bedrukken en/of borduren van beroepskleding, helmen en aanverwante textiel (oa tassen, caps). Wij geven u advies op maat en helpen u graag meedenken over de plaats van het logo, de afmeting en de meest geschikte kleding.

Omdat wij over een eigen borduurstudio beschikken, kunnen we snel en met hoge kwaliteit leveren. Voor welke techniek u ook kiest, wij verzorgen in alle gevallen voor een duidelijke werktekening zodat u altijd een goed beeld heeft van het uiteindelijke resultaat.

Enkele van de mogelijkheden die wij kunnen bieden:

Transfers

De meest voorkomende techniek is de transferdruktechniek en tevens ook de best wasbare. Uw logo wordt aangebracht op een zogenaamde drager en daarna door middel van de juiste combinatie van warmte en druk in de vezel van uw kledingstuk geperst.

De investering is redelijk laag. U koopt al transfers vanaf 25 stuks. Deze hoeven niet direct geplaatst te worden. Wij beheren ze graag voor u, zodat u bij een nalevering snel en zonder bijkomende kosten geholpen bent. Textiel voorzien van een transfer is geschikt voor industrieël wassen tot 95 graden.

Borduren

Bij het borduren van bedrijfskleding stikken we een gekleurd garen door het textiel. Om de wasbaarheid te kunnen garanderen gebruiken we enkel hoogwaardig garen voor uw borduring. Het aantal steken bepaald de prijs en is dus sterk afhankelijk van de gewenste grootte. Verder spelen het materiaal waarop de borduring moet komen en de afmeting een grote rol in het uiteindelijke resultaat. Niet alle logo’s en/of kledingstukken zijn even mooi te borduren. Onze borduringen zijn wasbaar op 60 graden.

Zeefdruk

Een andere druktechniek is de zeefdruktechniek. Deze techniek is vrij eenvoudig in gebruik en maakt het bedrukken van diverse materialen mogelijk. Een rakel drukt inkt door een zeefraam direct op de stof. In dit zeefraam is uw logo uitgespaard. Elke kleur heeft zijn eigen zeefraam nodig. Met name bij grote aantallen shirts of andere relatiegeschenken is een zeefdruk een relatief goedkope oplossing. Textiel voorzien van zeefdruk mag op 40 graden in de wasmachine gereinigd worden zonder bleekmiddelen, kan niet in de droogtrommel en kan niet over de bedrukking gestreken worden. 

Plotprint

Hierbij wordt uw logo uit speciaal folie gesneden waarna het door middel van warmte en druk op uw textiel gedrukt wordt. Bij deze techniek heeft u de keuze uit een beperkt kleurscala. Textiel dat is voorzien van deze wijze van bedrukking is wasbaar tot 40 graden, kan niet in de droogtrommel en kan niet gestreken worden over de print. 

Full-Colourprint

Bij deze techniek wordt uw meerkleurige logo op een wit folie geprint waarna het uitgesneden wordt en door middel van warmte en druk op het textiel gedrukt wordt.

U bent hierbij niet gebonden aan een hoeveelheid kleuren en zelfs schaduw is mogelijk. Enkel het formaat telt. De wasbaarheid van deze techniek is vergelijkbaar met zeefdruk. 

Laseren

Bij laseren moet gedacht worden aan lasergravering. Deze manier van graveren werkt in principe hetzelfde als een printer. Alles wat met een printer uitgeprint kan worden, kan met een laser gegraveerd worden. Denkt u hierbij aan fleecevesten of het graveren van uw relatiegeschenken.

Helmstickers

Veiligheidshelmen kunnen wij voorzien van speciale helmstickers met uw bedrijfslogo. Door de technische samenstelling en een lijmlaag zonder weekmakers zijn deze speciaal geschikt voor het gebruik op veiligheidshelmen.

 

 

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW en verzendkosten.

© 2021 TRITEX b.v. Alle rechten voorbehouden.