De producten zijn succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen. Rond hier uw bestelling af of winkel verder.
De producten zijn succesvol toegevoegd aan uw offerte. Rond hier uw offerte af of winkel verder.
Het product is succesvol toegevoegd aan uw verlanglijst. Bekijk hier uw verlanglijst of winkel verder.

                 Gratis verzending         bij bestellingen vanaf € 25,00  ex btw..       Onze algemene voorwaarden zijn aangevuld met het Privacy beleid              

Over TRITEX b.v.

Wat kunt u verwachten van TRITEX b.v.

 Wij zijn uw totaalleverancier op het gebied van werkkleding, promotiekleding, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en relatiegeschenken.

Bedrijfskleding is meer dan alleen een noodzakelijk goed. Onze specialisten kunnen u wegwijs maken in de wereld  van passende, functionele en veilige kleding die imago-versterkend werken voor uw bedrijf. Wij helpen u de beste keuze te maken  voor uw specifieke situatie. Onze kleding is veelal goed wasbaar. U kunt het gemakkelijk zelf reinigen en zo besparen op de kosten.

Uiteraard leveren wij ook de bijpassende (veiligheids)schoenen en laarzen met toebehoren. De diversiteit hierin zal u verbazen. De schoenen worden steeds modieuzer, zonder het veiligheidsaspect uit het oog te verliezen.

Verder vindt u bij ons een groot assortiment beschermingsmiddelen. Denk hierbij aan adembescherming, oog- en gelaatsbescherming, hand- en armbescherming, gehoorbescherming, hoofdbescherming en valbeveiliging.

In de showroom van ruim 600 vierkante meter is plaats genoeg om de diversiteit van de verschillende takken van bedrijfskleding te presenteren en te beleven. U vindt hier onder andere kleding voor de beveiliging, garage, groenvoorziening, horeca, industrie, sportvereniging, school, transport, gezondheidszorg, etcetera.

U heeft in de showroom een vrije doorkijk naar ons atelier. Hier verzorgen wij met zorg de door u gewenste bedrukking of borduring op kleding, maar ook op diverse PBM-artikelen.

Om de juiste kledingmaten te kunnen bepalen, organiseren wij passessies waarin wij alle medewerkers het complete kledingpakket laten passen. De passessie kan op verschillende manieren worden uitgevoerd: wij komen bij u langs om door te passen, wij sturen u de passerie op en u registreert zelf de maten of uw medewerkers komen bij ons in de showroom om het kledingpakket door te passen.

Indien het nodig is dat een kledingstuk ingekort moet worden of u wilt een speciale toevoeging, zoals bijvoorbeeld kniezakken op een broek of de welbekende strepen van een piloot, dan kunnen wij deze werkzaamheden voor u uitvoeren. Ook het vervangen van een rits is geen enkel probleem. Onze coupeuse voert dit met zorg voor u uit.

Sinds kort hebben wij ons pakket verder uitgebreid met relatiegeschenken. Denkt u hierbij aan pennen, USB-sticks, mokken, paraplu's, et cetera. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het verzorgen, voorzien van uw huisstijl.

 Kortom: TRITEX maakt uw merk sterk!

 

TRITEX b.v. is in 2003 begonnen als onderdeel van Auto Elektro Service B.V.. Vader Zieger Driezen en dochter Karen richtten op de bovenverdieping een professionele showroom in voor bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. In 2008 kwam zoon André het team, wat inmiddels was uitgebreidt naar 4 medewerkers, versterken. Na een aantal jaren en een gestage groei is aan de overkant van de weg een nieuw pand gebouwd en zijn de activiteiten verplaatst. 

Op 12 maart 2010, tijdens het 30-jarige bestaan van Auto Elektro Service B.V. is het nieuwe bedrijfspand officieel geopend.

Per 1 januari 2011 is een splitsing gemaakt tussen de beide bedrijven en is TRITEX b.v. een zelfstandige onderneming geworden.

 

Maak kennis met onze medewerkers:

 

          Marc Marc Brouwer                     verkoop binnendienst

 

          Raymond  Raymond van Son              verkoop buitendienst

 

          Wouter Wouter Vondermassen      verkoop binnendienst

 

 Emmaly Emmaly Dekker                  verkoop binnendienst

 

 Johan Johan Gast                          logistiek / planning

 

Jasper Jasper van der Veen          logistiek / ICT

 

Edwin Edwin Haantjes                  logistiek

 

 Glenn Postma                     productie

 

 Coby Geurtzen                   atelier

 

Anneke Anneke Zeefat                    atelier

 

Elly Elly Driezen                       administratie

 

André André Driezen                    directie verkoop

 

Karen Karen Helmink                   directie inkoop

 

Zieger Zieger Driezen                    directie algemeen

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens

TRITEX b.v.
Havenstraat 19
8304 AG Emmeloord

Telefoon0527 - 616 800

Mailinfo@tritex.nl

Social media

Twitter Facebook Youtube Google

Afrekenen

Betalingen

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW en verzendkosten.

© 2018 TRITEX b.v. Alle rechten voorbehouden.