De producten zijn succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen. Rond hier uw bestelling af of winkel verder.
De producten zijn succesvol toegevoegd aan uw offerte. Rond hier uw offerte af of winkel verder.
Het product is succesvol toegevoegd aan uw verlanglijst. Bekijk hier uw verlanglijst of winkel verder.

Bezoek van de showroom gelieve op afspraak en bij voorkeur alleen. Voor het afhalen van goederen, kunt u terecht bij onze afhaalbalie.

Over TRITEX b.v.

Wat kunt u verwachten van TRITEX b.v.

 Wij zijn uw totaalleverancier op het gebied van werkkleding, promotiekleding, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en relatiegeschenken.

Bedrijfskleding is meer dan alleen een noodzakelijk goed. Onze specialisten kunnen u wegwijs maken in de wereld  van passende, functionele en veilige kleding die imago-versterkend werken voor uw bedrijf. Wij helpen u de beste keuze te maken  voor uw specifieke situatie. Onze kleding is veelal goed wasbaar. U kunt het gemakkelijk zelf reinigen en zo besparen op de kosten.

Uiteraard leveren wij ook de bijpassende (veiligheids)schoenen en laarzen met toebehoren. De diversiteit hierin zal u verbazen. De schoenen worden steeds modieuzer, zonder het veiligheidsaspect uit het oog te verliezen.

Verder vindt u bij ons een groot assortiment beschermingsmiddelen. Denk hierbij aan adembescherming, oog- en gelaatsbescherming, hand- en armbescherming, gehoorbescherming, hoofdbescherming en valbeveiliging.

In de showroom van ruim 600 vierkante meter is plaats genoeg om de diversiteit van de verschillende takken van bedrijfskleding te presenteren en te beleven. U vindt hier onder andere kleding voor de beveiliging, garage, groenvoorziening, horeca, industrie, sportvereniging, school, transport, gezondheidszorg, etcetera.

U heeft in de showroom een vrije doorkijk naar ons atelier. Hier verzorgen wij met zorg de door u gewenste bedrukking of borduring op kleding, maar ook op diverse PBM-artikelen.

Om de juiste kledingmaten te kunnen bepalen, organiseren wij passessies waarin wij alle medewerkers het complete kledingpakket laten passen. De passessie kan op verschillende manieren worden uitgevoerd: wij komen bij u langs om door te passen, wij sturen u de passerie op en u registreert zelf de maten of uw medewerkers komen bij ons in de showroom om het kledingpakket door te passen.

Indien het nodig is dat een kledingstuk ingekort moet worden of u wilt een speciale toevoeging, zoals bijvoorbeeld kniezakken op een broek of de welbekende strepen van een piloot, dan kunnen wij deze werkzaamheden voor u uitvoeren. Ook het vervangen van een rits is geen enkel probleem. Onze coupeuse voert dit met zorg voor u uit.

Sinds kort hebben wij ons pakket verder uitgebreid met relatiegeschenken. Denkt u hierbij aan pennen, USB-sticks, mokken, paraplu's, et cetera. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het verzorgen, voorzien van uw huisstijl.

 Kortom: TRITEX maakt uw merk sterk!

 

TRITEX b.v. is in 2003 begonnen als onderdeel van Auto Elektro Service B.V.. Vader Zieger Driezen en dochter Karen richtten op de bovenverdieping een professionele showroom in voor bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. In 2008 kwam zoon André het team, wat inmiddels was uitgebreidt naar 4 medewerkers, versterken. Na een aantal jaren en een gestage groei is aan de overkant van de weg een nieuw pand gebouwd en zijn de activiteiten verplaatst. 

Op 12 maart 2010, tijdens het 30-jarige bestaan van Auto Elektro Service B.V. is het nieuwe bedrijfspand officieel geopend.

Per 1 januari 2011 is een splitsing gemaakt tussen de beide bedrijven en is TRITEX b.v. een zelfstandige onderneming geworden.

 

Maak kennis met onze medewerkers:

 

        Marc Marc Brouwer                     verkoop binnendienst

        Wicher van der Zandt            verkoop buitendienst

         Wouter Wouter Vondermassen     verkoop binnendienst

               Jan de Witte                    verkoop buitendienst

Johan Johan Gast                        logistiek / planning

 Aran Nijboer                       logistiek

               Stefan Biemolt                 logistiek

 Coby Geurtzen                   atelier

Anneke Anneke Zeefat                    atelier

               Arjen                    atelier

Elly Elly Driezen                        administratie

André André Driezen                    directie verkoop

Karen Karen Driezen                   directie inkoop

Zieger Zieger Driezen                   directie algemeen

 

 

 

 

 

 

 

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW en verzendkosten.

© 2021 TRITEX b.v. Alle rechten voorbehouden.